Welcome to our Dynamic Region

De ruime regio Kortrijk-Roeselare-Waregem staat op het vlak van meetings, beurzen, incentives, congressen, events en beurzen meer dan ooit op de kaart.

De regio is gekend voor innovatie en ondernemerschap en begeeft zich met succes op de internationale beursmarkt. In het rijtje van ‘hoogst aantrekkelijke aanbieder van uitstekende service’ naar allerhande professionele organisatoren konden we niet verder ontbreken. Een lokale markt die bulkt van excellente hotels, charmante B&B’s, klasserestaurants en allerhande ondersteunde facilitaire bedrijven maken de organisatie van uw event of beurs in Kortrijk kwalitatief en onderscheidend.

Deze site geeft u alle praktische informatie over tientallen topaccomodaties die garant staan voor een professioneel georganiseerde meeting, een geslaagd congres of het succes van elke andere zakelijke bijeenkomst.

Voor uzelf en vele van uw collega’s is deze website immers het eerst aanknopingspunt in uw zoektocht naar een originele, zakelijke locatie. Aarzel echter niet om ook contact op te nemen met het Kortrijk Regional Conventionbureau die u hartelijk zal onthalen en u de beste op-maat-service kan bieden. Het Kortrijk Regional Conventionbureau beschikt ook over de meest actuele gegevens die uw activiteit perfect kan maken.

U krijgt toegang tot een volwaardig platform dat u wegwijs maakt in de beste adressen in de ruime regio Kortrijk.

We heten u alvast van harte welkom!

 

Marleen Titeca-Decraene - Voorzitter vzw XIM
Jean de Bethune - Voorzitter Provincieraad West-Vlaanderen
Filip Santy - Voorzitter Leiedal

 

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy