Kortrijk Xpo, when ideas need space

Kortrijk XPO is met zijn 40.000 m2 een polyvalent expo-, meeting- en eventruimte die centraal gelegen is, tussen London, Amsterdam en Parijs. Kortrijk XPO trekt door de multifunctionaliteit van zijn gebouwen, de professionele structuur en een klantvriendelijke service tal van grote internationale beurzen en events aan, maar biedt ook ruimte aan bescheidener en/of lokale initiatieven.

Mensen en bedrijven samenbrengen op inspirerende, succesvolle en rendabele evenementen die het verschil maken is de doelstelling. Onder het motto “when ideas need space” biedt Kortrijk XPO een oplossing op maat en ziet het als een uitdaging om precies die ruimte te creëren die voor de optimale realisatie van uw idee nodig is.

Als onafhankelijke organisator biedt Kortrijk XPO u ook een absolute meerwaarde. Maar vele manieren van samenwerking zijn mogelijk. Men heeft ook tal van technische materialen en advies in huis om van uw event, beurs, meeting een topsucces te maken.

Kortrijk XPO heeft aansluitend ook een uiterst professioneel meetingcenter waar uw meetings of congressen aan bod kunnen komen. Kortrijk XPO zet naast beurzen in eigen gebouwen ook beurzen op in andere kwaliteitsvolle locaties in de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Ook daar wordt steeds samengewerkt met betrokken beroepsorganisaties of advies-en stuurgroepen uit de sector.

Kortrijk Xpo

Infrastructuur

Infrastructuur Kortrijk Xpo

Contact

Kortrijk Xpo

Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
T. +32 56 24 11 11
F. +32 56 20 42 95
www.kortrijkxpo.com

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy