Fort Napoleon

Het 200 jaar oude Fort Napoleon belichaamt vandaag een perfecte mix tussen cultuur, eigentijdse architectuur en gastronomie . Deze historische site met eigentijds karakter inspireert je daarom ongetwijfeld  met een brede waaier aan mogelijkheden voor het bedrijfsleven: seminaries, productvoorstellingen, teambuildingactiviteiten, family days, personeelsfeesten , zakenlunch of diner , alles is mogelijk. Wij beschikken over een kleine eigentijdse vergaderzaal voor een  15-tal personen, uitgerust met LCD scherm, airco, sanitair blok, daglicht.

Verder hebben wij de polyvalente ruimte, unieke glazen constructie, die tevens  als seminarieruimte  dienst doet voor grotere groepen tot een 100-tal personen , uitgerust met airco, zonsverduistering, ingebouwd projectiescherm en met een unieke ligging midden in de duinen!

Naast de gordel, een ruimte van 290 m2 ,  die ruimte biedt aan een 150-tal zittende genodigden  of voor  andere business activiteiten kan dienen zijn er nog tal van andere ruimtes en mogelijkheden.

Zo is het Fort Napoleon ook  dé uitgelezen plek voor teambuilding activiteiten allerhande die speciaal voor deze locatie zijn uitgewerkt. Een combinatie met strandactiviteiten behoort ook tot de vele mogelijkheden.

Bedrijven vinden in het Fort Napoleon een eigentijds en smaakvol comfort voor al hun activiteiten.  

Kom en laat je , samen met je genodigden, verrassen door deze unieke historische locatie ! 

Fort Napoleon
Vuurtorenweg z/n
8400 Oostende
Terug

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy