events@dekreun

Wist u dat er in hartje Kortrijk een eventlocatie is die rock ‘n roll ademt en waar tijdloos design de plak zwaait? Wist u dat die locatie complexloos underground afwisselt met penthouse chic? Wist u dat die locatie op een zucht staat van parkings, hotels, station en grote markt?

Concertclub De Kreun stelt haar concertgebouw en uniek evenementendak ter beschikking. Iedereen die originaliteit zoekt zal deze inspirerende locatie willen voor zijn of haar event.

Een 100% complete en technisch uitgeruste zaal vormt de hartslag van het gebouw: een ideaal canvas voor uw plannen. De zaal heeft een vlakke vloer, een balkon, een wegneembaar podium en een professionele audio-, licht- en video-installatie. De maximumcapaciteit bedraagt 600 personen.

Maar “The sky is the limit”, dus kan u ook op het evenementendak terecht. Met een capaciteit tot 250 personen vindt u er een schitterend en exclusief kader. Om de weergoden te vlug af zijn kunt u er zelfs een doorzichtige tent optrekken. Tussen de bomen, een oase van rust, maar middenin de stad.

Graag denken we samen met u “out of the box”, en voorzien we al het nodige om van uw event een succes te maken. Er is volledig vrijheid in de keuze van toeleveranciers.

Events@dekreun biedt u alle mogelijkheden om uw event te personaliseren. Architectuur, design en technische uitrusting zorgen voor een cocktail van onbegrensde mogelijkheden. Receptie, bedrijfsfeest, trouwfeest, modeshow, concert, exclusief diner, promotie event, roof top party, VIP lounge, … anything goes.

Conservatoriumplein 1
8500 Kortrijk
Terug

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy