Brouwerij Omer Vander Ghinste / de Brett

Brouwerij Bockor werd in 1892 gesticht door Omer Vander Ghinste en is tot op vandaag nog steeds een authentieke, familiale en 100% onafhankelijke brouwerij gebleven. Gelegen in het landelijke Bellegem wordt de brouwerij al 5 generaties lang succesvol geleid van vader op zoon.

Met een assortiment van 11 verschillende bieren brouwt de brouwerij jaarlijks circa 70 000 hl kwaliteitsvolle bieren, waarvoor circa 50 werknemers zich dagdagelijks met veel enthousiasme inzetten. 

De brouwerij beschikt ook, als enige brouwerij in de regio, over een authentieke, onlangs gerenoveerde brouwerijtoren. Op het bovenste verdiep doet het originele koelschip nog altijd dienst voor het brouwen van lambicbier dat o.a. als basis dient voor de Jacobins-en de Maxbieren. 

In de brouwerijtoren bevindt zich ook de Brett, het gloednieuw bezoekerscentrum.  Een uitstekende locatie voor meetings, vergaderingen ed… met een capaciteit tot circa 30 personen.

Het unieke uitzicht op het Bellegemse landschap maakt van deze ruimte een unieke locatie.

De brouwerij kan in groep steeds bezocht worden op weekdagen. Bezoekers krijgen o.a. de bedrijfsfilm,  de brouwzaal, het foederlokaal en de afvullingszaal te zien. Ze worden begeleid door professioneel opgeleide gidsen. Twee degustaties en een geschenkpakket maken het bezoek volledig. 

Brouwerij Bockor
Kwabrugstraat 5
8510 Bellegem
T +32 (0)56 23 51 71
info@bockor.be
www.bockor.be
Terug

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy