AVC / Passie voor design

Het AVC Inspiratie Centrum is een architecturaal krachtig geheel van open ruimtes dat het ideale kader vormt voor uw activiteit, klein of groot, seminarie, vergadering, voorstelling, productlancering of event.  

De AVC designproducten (trappen/deuren/wanden/lichtwanden) zorgen voor een gevarieerd decor waarin “krachtig vergaderen” of “gezellig ontmoeten” in elkaar vloeien, dit met een unieke combinatie van functionaliteit, esthetiek en architectuur.  Het samenspel van de ruimtes ingevuld met designverlichting (Delta Light) en passend meubilair (o.a. Extremis) zorgt voor een aangename “experience” dit met vele mogelijkheden om uw activiteit in een uniek kader te laten plaatsvinden en om de inrichting en sfeer aan te passen aan uw wensen.  Er zijn diverse grote en kleine ruimtes met alle moderne uitrusting.

Het gebouw omvat 5000 m², is uiterst toegankelijk gelegen langs de snelweg E17 nabij Kortrijk XPO en dit in een uniek park voor innovatieve bedrijven dat duurzaamheid (windmolens, warmtekrachtkoppeling,…) bindt aan esthetische parkaanleg en krachtige moderne architectuur.  Er is voldoende parkeerruimte voorzien.

Evolis 100
8530 Harelbeke - Kortrijk
T +32 (0)56 21 02 10
F +32 (0)56 24 90 48
info@avc.eu
www.avc.eu
Terug

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy