Barbootel Ahoi

Barbootel Ahoi is een horecaschip gelegen in het hartje van Kortrijk langs een mooie fiets- en wandelroute. Iedereen kan er komen genieten van een hapje en een drankje met een buitengewoon zicht op de Leie en Kortrijk. Gasten worden verwend met kleine hapjes uit de wereldkeuken en verrassende desserts. Barbootel Ahoi biedt unieke en aangenaam geprijsde overnachtingen op het water. 

In één van de 10 comfortabele en charmante kajuiten vinden zowel romantische zielen, toeristen als zakenmensen hun gedroomde thuishaven. Laat alles even varen en ontdek Kortrijk als nooit tevoren. Zalig genieten in alle rust op een boogscheut van de Grote Markt.

  • Op woensdag kan Barbootel Ahoi afgehuurd worden voor vergaderingen, recepties en feestjes. Capaciteit per zaal: zittend 32 personen; staand aan receptietafels 65 personen
  • Restaurant: Tapas- en dessertbar Kleine hapjes uit de wereldkeuken en verrassensde desserts. De kaart is seizoensgebonden. We werken, ook voor het ontbijt, voornamelijk met bio-, fairtrade, hoeve- en streekproducten.
  • Aantal kajuiten:10
Handelskaai 1 TN
8500 Kortrijk
T +32 (0)56 96 24 64
info@ahoi.be
www.ahoi.be
Terug

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy