Hostellerie Kemmelberg

Het luxueuse boetiekhotel /charmehotel, gastronomische restaurant en seminariecentrum, gelegen op de grens van de dorpen Kemmel en Dranouter (Heuvelland, België) wordt uitgebaat door Kristine De Loose en ing. Philippe Vercoutter.

Stijl, authenticiteit, vriendelijkheid en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding blijven verder voorop staan. Gesitueerd op de top van de Kemmelberg, de hoogste top van Vlaanderen, hebben de gasten er een uniek zicht - panorama - op de Frans-Vlaamse vlakte. Dit is de ideale locatie voor teambuilding activiteiten en discrete bedrijfsactiviteiten in een groene omgeving.    

Dit logies heeft al talrijke onderscheidingen ontvangen: een "Award of Excellence 2015"  van Booking.com en een "2015 Travellers' Choice" van Trip Advisor, het internationale keurmerk "De Groene Sleutel" en het kwaliteitslabel Q-label ("Quality Service"-label) van Westtoer.

  • Vergaderfaciliteiten: diverse vergaderzalen van 6 tot 80 personen, afh. van de opstelling
  • Restaurant:het keukenteam rond Bart Dhont brengt klassieke Franse gerechten met een hedendaagse toets. Producten van topkwaliteit uit eigen streek genieten hun voorkeur.
  • Aantal kamers:21 standaardkamers met valleizicht of boszicht en VIP kamers
  • Gratis parking
Hostellerie Kemmelberg
Kemmelbergweg 34
8950 Heuvelland - Kemmel
Terug

Interesse in onze MICE-Manual?

MICE manual

MICE manual doorbladeren MICE manual downloaden
Andere zalen in de regioIndien u graag op de hoogte blijft, abonneer u op onze nieuwsbrief.
EFROEuropese unieFlanders Belgium
Prov WVL

Aanbod

Informatie

Beursruimtes

Partners

Contact

© kortrijk regional Convention Bureau - Disclaimer & Privacy